Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Orvosi műhiba fórum 73588 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Orvosi műhiba fórum 73588 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Orvosi műhiba fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: orvosi-muhiba.tlap.hu » orvosi-muhiba.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése Natasa hozzászólására
Tisztelt Cím!

Én egy 27.5 éves 3 gyermekes családanya vagyok és érdeklődnék, hogy hová és/vagy kihez fordulhatok mert eddig csak elutasítást kaptam ORVOSI MŰHIBA miatti kérelmemmel?
Előzmények:
3-szor volt császármetszésel szülésem a legutóbbi lassan 5 éve és azóta többször voltam orvosnál mert egy nagy csomó van a hegból kiindulva a hasamban de azt mondták semmi gond majd elmulik stb \ mit kabarézok \ lekezelően ugye 2 hete előre türemkedett az egesz hasam a párom azonnal bevitt az egri SBO-ra azt hittük sérv ott kiderült operálni kell mert idegentest maradt bennem.
A sebész ordított de azt mondta nincs hely adott időpontot de figyelmeztettet nagyon vigyazzak mert belehalhatok ha a hasnyálmirigy is begyulad, mivel a csomo tokozódott idegen test már be van.
A másik UH-s orvos elkezdett orditani, hogy nincs nekem jobb dolgom mint este fél 8-kor az SBO-ra szaladgálni ekkor a párom szoban kikelt és még őrá hivtak biztonságiakat amit a többi beteg sem és mi sem tartottunk indokoltnak mivel nem fizikálisan hanem szoban fejezte ki \dühét/ijedtségét azaz számonkérte hogy mért ne jöhetnénk be ha baj van biztosan nem jókedvünkből mentünk be.
A lényeg persze ez nem olyan fontos csak hogy értsék miben kérem a segítségüket.
A fájdalomcsillapítók már nem használnak, aludni ülni alig tudok!
Sajnos anyagilag nem állunk jól, 5-en élünk 70.000 HUF-ból és az anaszteziológiara s egyébb vizsgálatra való bejutás is gondot okoz!
Már most is ott tartok, hogy mikor elmentem a háziorvoshoz az labor és az EKG miatt ami az anaszteziológiára kell ordított tőlem kérte számon, hogy ki mondott ilyeneket nekem és nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt, tehát már most én rajtam csattan az ostor, még én vagyok a hibás mert beteg vagyok ( persze amit szerintem ők okoztak ).
Azóta most megoperáltak és megvan minden dokumentumom, hogyan tovább?
Köszönettel!
Natasa
Tuti menü