Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orvosi műhiba fórum képes leírás - Orvosi műhiba.tlap.hu
részletek »

Orvosi műhiba fórum - Orvosi műhiba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: orvosi-muhiba.tlap.hu » Orvosi műhiba fórum
Keresés
Találatok száma - 5 db
Orvosi műhiba fórum - hoxa

Orvosi műhiba fórum - hoxa

A 'hoxa portál az életről és egyéb jóságokról' címet viselő női portálon - számos más téma mellett - orvosi műhiba témában is nyitottak fórumot. A tapasztalataikat leírók egymással osztják meg a történéseket és a véleményüket. A bejegyzések időben viszonylag ritkán következnek, de az oldal ismert, így vélhetőleg újabb és újabb írások fognak megjelenni.

Orvosi műhiba fórum - index

Orvosi műhiba fórum - index

Az index című népszerű portálon - számos más téma mellett - orvosi műhiba témában is nyitottak fórumot. A tapasztalataikat leírók egymással osztják meg a történéseket és a véleményüket. A bejegyzések időben viszonylag ritkán következnek, de az oldal igen ismert, így vélhetőleg újabb és újabb írások fognak megjelenni.

Orvosi műhiba fórum a jogi fórumon

Orvosi műhiba fórum a jogi fórumon

A jogi fórum című népszerű jogi portálon - számos más téma mellett - orvosi műhiba témában is nyitottak fórumot. A tapasztalataikat leírók egymással osztják meg a történéseket és a véleményüket. A bejegyzések időben viszonylag ritkán következnek, de a portál igen ismert, így vélhetőleg újabb és újabb írások fognak megjelenni.

Orvosi műhiba magazin hírek
Benne felejtették a méhlepényt. Lehetséges-e ilyen műhiba?
Benne felejtették a méhlepényt.... Benne felejtették a méhlepényt. Ezen meghökkentő címmel tudósít egy magyar bulvárlap egy angliai műhibáról. "Egy frissen szült kismamában hagyták a méhlepényt az orvosok – az asszony két hónapon át szenvedett, mire rájöttek a bakira." foglalta össze a cikk a történteket. De vajon lehetséges-e, hogy egy szülészorvos megfeledkezzen a méhlepényről ? Műhiba!...
Orvosi műhiba a rokkantosítás során
Orvosi műhiba a rokkantosítás során Régebben rokkantsági nyugdíjat, 2012. évtől megváltozott munkaképességűek...
Bennhagyott gumikesztyű darab okozott gennyedést a korábban tévedésből műtött mellben
Bennhagyott gumikesztyű darab okozott... Számos alkalommal lehet olvasni olyan (sokszor elképesztő) esetekről, mikor a...
Orvosi műhiba fórum - Petrássy Ügyvédi Iroda

Orvosi műhiba fórum - Petrássy Ügyvédi Iroda

Dr. Petrássy Miklós ügyvéd szakorvos az orvosi műhiba t-lap oldalon és a saját honlapján is működő orvosi műhiba fórumon ad választ a betegek, hozzátartozók feltételezett orvosi műhibával kapcsolatos kérdéseire. A fórum oldalakon személyiségi jogi okokból a feltételezetten orvosi műhibát vétő orvosok, valamint a kórházak és más egészségügyi szolgáltatók neve nem kerülhet feltüntetésre.

Orvosi műhiba t-lap fórum

Orvosi műhiba t-lap fórum

Az orvosi műhiba t-lap fórumon annak indulása óta eltelt időben számos beteg, ill. rokon, hozzátartozó kapott tájékoztatást kérdéseikkel kapcsolatban. A feltételezett orvosi műhiba ügyekben azonban csak az orvosi iratok alapos orvos-szakmai és jogi értékelését követően lehet megalapozott véleményt, tanácsot mondani, így az esetek rövid leírása alapján csak a kiindulási felvetések, az értékelés irányainak meghatározására lehet vállalkozni, ill. javaslatot lehet adni a továbblépésre.

Tuti menü